Več kot 120 članov združenja in gostov se je udeležilo letošnjega občnega zbora, ki je kot običajno potekal v prostorih Nato Centra odličnosti za gorsko bojevanje v Poljčah.

 

Na letošnjem občnem zboru nismo samo pregledali opravljenega dela v preteklem letu, ampak smo izvolili tudi novo vodstvo, ki bo vodilo združenje v naslednjem triletnem obdobju. Zbor je v celoti potrdil kandidatno listo, in sicer je bil za predsednika izvoljen Slavko Delalut za člane Izvršnega odbora pa Alojz Budkovič, Ivan Hartman, Darja Mulej, Jure Mikelj, Stane Sova, Alojz Andrejčič, Miro Meglič in Tomaž Pirjevec.

 

Tudi tokrat so bile najbolj zaslužnim članom združenja podeljene medalje ZVGS, v kulturnem programu pa je že tradicionalno sodeloval moški pevski zbor Gorščaki.

 

Po zaključku občnega zbora so se udeleženci še zadržali na gorniški malici in prijateljskem druženju, lahko so nabavili majice ter embleme ZVGS, na voljo so bile tudi knjige, ki jih je združenje izdalo v preteklem obdobju, mogoče je bilo tudi poravnati članarino za 2020.


Za vse tiste, ki niste bili prisotni na občnem zboru in bi želeli poravnati članarino, objavljamo naslednje podatke, kamor lahko nakažete 10€:

 

ABANKA

TRR :SI 56 0510-0801-2682-742 (pripis članarina)

 

Gorniški srečno!

 

Vremenska pratika

za leto 2024

Vabimo vas, da si ogledate vremensko pratiko za 2024, ki jo je kot že nekaj let do sedaj pripravil naš član mag. Dušan Kaplan.

PREBERITE VEČ...

KOLEDAR AKTIVNOSTI

za leto 2024

 

PREBERITE VEČ...

POSTANI

NAŠ ČLAN

 

PREBERITE VEČ...

Združenje vojaških gornikov Slovenije

 Vojašnica Boštjana Kekca

     Bohinjska Bela 153

     4263 Bohinjska Bela

PREDSEDNIK:

Tomaž Žbogar

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

SEKRETAR:

Anton Vavroš

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

© 2024 Združenje vojaških gornikov Slovenije. Vse pravice pridržane.